söndag 12 april 2009

Pulp Fiction

Idag har varit en trött dag efter påskfirandet. Gårdagen fortgick i ansiktsmålningar, lekar och finsk kareoke, vilket var väldigt tillfredsställande. Allt i sin ordning så har jag gått upp en rimlig vikt på cirka 23,5kg under denna sockerförgiftande helg, nåja, beach 09 var ändå inget jag trodde jag skulle uppnå.

Rummet doftar av mögligt kylskåp och vitlökslammstek, ljuvligt när man är konstant pröppmätt!

Imorgon träffar jag de underbara huliganerna på ölis igen, long time no see, inte direkt efterlängtade dock. Hoppas jag är piggare då iaf..

Betaltoaletter är nog ändå bäst av offentliga toaletter. Även om de kostar en utfattigande summa av 5kr så kommer man alltid till en fräsch och (oftast) väldoftande toalett. Alla andra offentliga toaletter som är gratis luktar på något vis ALLTID skit, det är spår i toastolen alternativt så är den översvämmad av 6kg papper som någon inspirerad ghettounge/pensionär hittat sitt kall för att göra, eller någon sjukt lösbajsdrabbad person som hittat som lösning på ett problem där denne upptäkt att toaletten kanske inte gick att spola i (ännu ett minus för gratistoaletter). Har man tur kan man hamna på en totalt nerspydd toalett eller handfat, ja, ibland kan man till och med hitta blodiga tamponger intryckta i handtorkarna (just det, om Du fortfarande torkar händerna i sånna, sluta med det, genast).

Varför denna besatthet av offentliga toaletter tänker Du nu? Nä, det var bara det jag hann tänka när jag satt och slog en drill på Kista köpcentrums 5kr dyra toalettbesök och när tre tanter stod och trakasserade den stackars kassamannen för att de var tvugna att betala. De menade att de hade kunnat sätta sig mitt i köpcentret och uträtta sina behov istället. "So, be my guest" tänkte kassamannen och gäspade varpå surkärringarna tvärt vände på klacken och vandrade upp för trapporna mumlandes hur absurt det var.

Undrar om de gjorde framför H&M eller McDonalds, själv hade jag valt teknikmagasinet...

Kärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar