söndag 20 september 2009

klämda spanter

Mari-conchi och Mari-carmen posar på snyggbil vid slottet i Uppsala



Igår var jag och tompa på besök i hufvudstaden, vi käkade fullkomligt LJUVLIG mat på etthundraett, så jääkla gott, munorgasm.

Vi var där med Alex, Maika, mari-carmen och mari-conchi! världens härligaste tanter! Efter det var vi alla så trötta och ville hem. Mina fötter värkte från gårdagen och hade blåsor som inte såg helt naturliga ut. Det slutade med att jag gick i strumpor genom hela stockholm, i tunnelbanan, på tåget till Uppsala och på cykeln hem.

När vi kom till centralen hoppade vi av tågvagnen. Då stod den som resten skulle med där, varpå alex skulle trycka in tanterna så fort som möjligt. Maika ville däremot säga hejdå till oss och ta nästa och alltså så fort som möjligt dra ut dem. När signalen sen hördes stod tanterna inne i vagnen, maika puttade nu in tanterna så att ingen skulle skadas, vi skulle ju ändå hitta dem ifall de åkte iväg. Detta var då de insåg att alex och maika inte var med och ville nu ta sig ut. Mari-conchi klämdes i dörren men vi fick upp den ändå. Slutet gott, tanterna kom ut och alla började skratta hysteriskt. Detta var alltså inom loppet av 3-4sekunder.

Tänk vad roligt man kan ha!

Nu ska jag plugga matte. dessvärre inte lika kul...

Må väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar