onsdag 30 september 2009

hej alla kluckor


Idag är det Grey's Anatomy, shit jag blev ju helt besatt av säsongsavslutningen sist! jag fick fan till och med mardrömmar! ska bli skitbra!


Idag var jag i skolan och hjälpte Nina att debutera på Friskis och Svettis mellan 10-12 sen åt vi och sen hade vi föreläsning. Vi satt sedan kvar på kåren och räknade alldeles för mycket matte för mitt huvud! men Fika var belöningen som FiQ fixade! YES kladdkaka, paj med vaniljsås, macka, muffins och kaffe var vad jag förtärde. +/- 0 träning haha!


Imorgon ska vi hälsa på värphönsen i Västerås! och sen, SEN! blir det uppvärmningshamburgare och till sist denna otroligt efterlängtade pubrunda! det riktiga nationsleget anlände fint i brevlådan idag också så det är bara så ljuvligt!


Ha det bra mina fjäderfän!


Kluck


tisdag 29 september 2009

Tiden springer snabbare än en bajsnödig som ser en bajamaja på en slätt


Idag är det den 29 september. om två dagar är det oktober och en månad efter det får vi vår lägenhet, en månad efter det fyller jag år och 16 dagar efter det ska jag se Eddie Izzard i Malmö och viktigast av allt träffa min familj och mina vänner! Och min katt :)


Jag har inte pluggat idag, tycker det är väldigt dåligt. Dock har jag samlat in bonuspoäng pga redovisningsuppgifterna vi skulle göra tills idag. Dessutom har jag börjat förstå lite av mina föreläsnigar. Imorgon ska jag plugga och träna med nina! och sen fika med FiQ :)


Nu ska jag äta våra hemmalagade pizzor!


Puss

måndag 28 september 2009

Inredd värphönsbur


Ja, det är lag på det i Sverige! Det visste du inte.

Idag har jag varit i skolan och räknat mig igenom mina redovisningsuppgifter tills imorgon. men räkna inte med mig för att få en logisk förklaring bara om det skulle vara jag som blev dragen. En rolig kanske men inte logisk.

Nåväl,

På torsdag blir en rolig dag, då är det pubrunda på Uppsalas alla underbara nationer! Och inte att förglömma är att Gregory och Julia kommer på besök från Moderlandet, eller... Faderlandet kanske jag ska säga.

Just nu trivs jag. Jag har börjat träna, samtidigt som jag i och för sig har ökat min chipskonsumtion markant men ändå! Jag har börjat hänga med lite i skolan samtidigt som att höstvädret är alldeles krispigt och soligt som min käre pojkvän hade sagt. Riktigt härligt höstväder! Jag cyklar fortfarande till skolan i bara tröja!

Kan förvisso bero på att jag svettas som en gnu med min fejkskinjacka på huden, men dock.

nåväl.

Nu blir det ett kiss och sen ska jag göra lasagne, äta lasagne, plugga och kolla på idol!

Saknar alla malmöiter (och miryam)!

Puss!

lördag 26 september 2009

Kattdjursforskare

Hej allihopa! (miryam)
Idag är en pigg lördagsmorgon där mattestuderande och tvätt kommer att vara ett slående faktum. hääärligt...

Torsdagen blev väldigt lyckad och klockan nio på morgonen befann jag mig i min matematiksal och räknade binomialsats och gränsvärden. Alldeles för pigg nästan. Fast inte.

Därefter hade vi lunch och jag köpte min biljett till slektfesten den 10/10 av Carro som faktiskt och självklart mådde mycket sämre än mig. Typiskt bra.

håhå jaja

Efter eftermiddagens utvärdering av studieresorna på torsdagen trillade jag in på friskis&svettis (jag var ju så pigg) med Jonna och Lovisa för att köra ett 90min pass skivstång och spinning.

mm... Det var ju en bra idé. Skivstången gick förvånansvärt bra, dessvärre inte spinningen eftersom jag inte fattade hur man ställde in motståndet. Hej, vad det brändes.

När jag kom hem hade leuleu lagat mat och vi myste med lite chips och dipp framför idol och en kvart av "någon bra krigsfilm" innan jag somnade djupt.

Idag kan jag inte gå, vilket är bra för då kan jag räkna massa matte, och ikväll ska vi se om det kan hittas på någonting vettigt!

Hoppas jag får tillbaka mina glömda converse på friskis.. :(

Och jag glömde nästan säga att jag kommit på vad jag vill bli! (rubriken) Jag hoppas att det finns något sådant! Nu ska jag genast in och leta febrilt på SLUs hemsida www.slu.se!

må väl!

Mjau!

torsdag 24 september 2009

signs - bloc party (armand van helden remix)

klockan är 22.26

a-tena lady ringer väldigt salongsberusad:

-BURRRIIIIIII nu kommer du ut till stocken (sthlms nation)

efter många om och men, så är jag där igen.

vi syns någon gång på matten imorgon.

HASTA LUEGO MIRYAM ;)

tisdag 22 september 2009

On the road again


kini mitt i morgontvätten


Ska snart bege mig iväg på min tysta och morgonliga cykeltur till schoolan med Nina.

Efter en ljuvlig frukost bestående av müsli och fil, två grova mackor, kaffe och juice, så är jag fit for fight!

Idag ska jag på mattelaboration och sen ska jag tränatränaträna, efter det ska jag förhoppningsvis få hit några villiga själar för att umgås med mig när tompen ska ut och svira ikväll.

Jag vill baka. höstmys. nästan så jag längtar till regniga kalla kvällar där jag kan sitta med mina nybakade bakverk, varm choklad och mitt nya Guitar Hero. Då ska jag bara blicka ut över ekonomikumparken och skratta åt alla backslicks som löses upp i regnet :)

Hej, sen ska jag cykla i 3 timmar i regnet själv, men det behöver vi inte prata om än.

Höstpuss

Och oj vad jag saknar min katt!

måndag 21 september 2009

rumpor rumpor rumpor!

Alltså, jag råkade titta på "ensam mamma söker" igår kväll.
Om jag fick välja och om det hade gått att kalla ett (relativt) barnvänligt program i Sverige för något sådant så hade jag kallat det "kåt mamma söker". Jag menar, hur kul är det för ungarna att se sina morsor i tv som klämma på en massa karlars rumpor. som förklarar hur sensuellt det är när de tog på varandra och när gubbarna (eller tonåringarna, beror på vilken mamma man kollar på) sitter och säger hur sexig hon är och vilken fin RUMPA hon har.

Jag vet, jag låter som en tant men allvarligt! Den ena mammans son, detta ser man till och med i reklamen, är fem år yngre än den yngste karlen hon träffar. Han säger så fiffigt: "mamma, han skulle kunna vara min bror". Men hon gillar honom för att han har en fin kropp och en fin rumpa... eller jag menar för att han har ett STORT hjärta....

Igår gjorde jag jättemegagoda hemmagjorda hamburgare till mig och leuleu! mjaam
Jag kände att jag behövde det, förutom en hjälplärare i matematik, efter mitt nervösa sammanbrott när jag hade räknat klart.

SMK grillade igår, hade hemskt gärna velat vara med, men gud, jag var så himla trött. Får bli nästa gång. De är så söta, även när de inte är utklädda eller fulla :)


Nu ska jag räkna matte och sen cykla mig till skolan!

Puss!

söndag 20 september 2009

klämda spanter

Mari-conchi och Mari-carmen posar på snyggbil vid slottet i Uppsala



Igår var jag och tompa på besök i hufvudstaden, vi käkade fullkomligt LJUVLIG mat på etthundraett, så jääkla gott, munorgasm.

Vi var där med Alex, Maika, mari-carmen och mari-conchi! världens härligaste tanter! Efter det var vi alla så trötta och ville hem. Mina fötter värkte från gårdagen och hade blåsor som inte såg helt naturliga ut. Det slutade med att jag gick i strumpor genom hela stockholm, i tunnelbanan, på tåget till Uppsala och på cykeln hem.

När vi kom till centralen hoppade vi av tågvagnen. Då stod den som resten skulle med där, varpå alex skulle trycka in tanterna så fort som möjligt. Maika ville däremot säga hejdå till oss och ta nästa och alltså så fort som möjligt dra ut dem. När signalen sen hördes stod tanterna inne i vagnen, maika puttade nu in tanterna så att ingen skulle skadas, vi skulle ju ändå hitta dem ifall de åkte iväg. Detta var då de insåg att alex och maika inte var med och ville nu ta sig ut. Mari-conchi klämdes i dörren men vi fick upp den ändå. Slutet gott, tanterna kom ut och alla började skratta hysteriskt. Detta var alltså inom loppet av 3-4sekunder.

Tänk vad roligt man kan ha!

Nu ska jag plugga matte. dessvärre inte lika kul...

Må väl!

lördag 19 september 2009

"våga kräkas, tufft att vara full"

Här sitter jag en lördagseftermiddag, smink i hela huvudet, håret spretar åt alla håll, stinker skit och har en hejdundrandes huvudvärk. En trevlig dag igår helt enkelt!

De senaste veckorna har varit underbara. Klockan nio på morgonen klev jag in på Sveriges Lantbruksuniversitet och träffade det som skulle komma att vara min klass i minst tre år framöver. Men det roliga började först när vi i aulan fick träffa våra 14 härskare för första gången. Cleo-patt-ra, White Bitch, Don Kotelydon, Jeanne Bark, Marylin Manrov, Älge Fosfor, A-tena Lady, Queer Lisbeth the 1, Strulius Caesar, Alexander den Skendräktige, Prins John Hjort, Amy Zone, Princess Pleia och deras general. Vi skulle få lära oss hur man skulle bete sig på Ultunas fagra nejder och hur man rövslickar sina härskare.

Varje dag i två veckor var det raj-raj, med middagar, kälkrace, hembjudningar och allt möjligt roligt. Den sista lördagen blev vi riktiga ultunesare genom att bli kastade i Fyrisån av självaste Jynsen. Lördagen avslutades med att våra härskare tog av sig sina dräkter och sina solglasögon och avslöjade sina verkliga identiteter för oss, varpå jag grät en skvätt.

Den senaste veckan har varit vanlig skola och klasserna har börjat lära känna varandra. Festerna flödar varav den senaste, alltså gårdagen var väldigt, väldigt rolig. Härskarna skulle visa hur det gick till när man festar, något jag aldrig har tvivlat på att de kan.

Det blev inte så himla invecklat som jag velat, minnena kommer jag alltid att ha kvar dock och nästa år är det jag som står och skriker på småttingar! det kan jag lova er.

Nu till samtiden. Idag far jag och tomas iväg till stockholm och ska äta middag med maikas mamma och moster, det ska bli väldigt mysig en dag som denna. nu ska jag duscha och fräscha upp mig lite. Välbehövligt måste jag säga.

Må väl!

torsdag 17 september 2009

Biblioteksinformation

Jag vet att jag inte har skrivit på år och dagar. Det har hänt så himla mycket nytt och jag har haft så himla mycket att göra, så mycket att göra att jag inte har vågat gå in för att skriva och berätta eftersom jag har varit rädd för att sitta i kvarklistrad i en evighet.

Nu är däremot ett ypperligt tillfälle, jag kommer dock inte hinna dela med mig av allt. Det kommer en mörk och regnig höstkväll att dyka upp ett långt inlägg om min nollning och min start som student här i Uppsala. Men jag kan kort och gott säga att jag stormtrivs!

Nina sitter bredvid mig och letar någonstans att bo, ett slående problem i denna snygga studentstad, hon bor just nu cirka 300m ifrån mig och går i min husdjurskandidat och -agronomklass.

Nu ska vi titta på biblioteket.

Hörs snart! Puss