tisdag 31 maj 2011

HEJDÅ ÅK TVÅ

Terminens sista tenta avklarad. TOP NOTCH.

Senare ikväll väntar the brygg på mig för en SPEKTAKULÄR avslutning på detta, ack så händelserika, läsår.

Imorgon far jag med vita faran, ted, bror och majken till Malmöt. TJARRRRÅÅÅÅ

Nästa bidrag. Dagen till ära. TJO!

måndag 30 maj 2011

Dan före dopparedan

Jag känner att galenskapen sedan länge tagit över mig.

Jag går omkring i mjukis, luktar fan, håret står åt alla håll, osar koffein och ögonen är uppspärrade och röda.

Tentaplugg.

Förut, när jag gjorde ett desperat försök att inte somna, började jag veva till världens pumpmusik med världens högsta bas. Jag blev så exalterad att jag glömde korka på min utarbetade överstrykningspenna. POFF och oranget var det på en hel vägg. En vit vägg. Lyckligtvis gick det bort. Men inte såg jag friskare ut när jag inte kunde sluta skratta på ungefär en kvart. Jisses.

Att detta är dagens händelse råder det ingen tvekan om och det tycker jag säger en del om min vardag för tillfället.

Jag tror faktiskt att jag ska gå utomhus idag för att träna och köra mitt sista friidrottpass för terminen. Ett löppass. Det tror jag blir bra.

Nu: nästa bidrag av den bästa av den bästa musiken som någonsin producerats. Bonus idag är att även videon är genial. Den borde studeras.



Adjöken adjö.

söndag 29 maj 2011

MAMMAS DAG

Ja men se goddag.

Idag är det min mammas dag och blommorna kom tydligen fram redan igår. Så det kan bli.

Och igår! Igår var en händelserik dag. Jag tränade häck med spikskor, som jag inte gjort på vääääldigt länge. Efter det serverade jag på Ultunas vårbal som alltid är lika imopnerande. Alla dessa tal, alla dessa klänningar, alla dessa släktingar som inte har för vana att dricka fyra glas vin, en snaps och en en avec och som således örlar runt, tjoandes, tjimmandes, tappandes diverse hörapparater. Nåja. Kul var det i alla fall. Trots att eftersittningen uteblev. Kul är också att man under städningen kan påträffa tomma whiskyflaskor, spritflaskor och ölburkar. Nog för att det är bal, men Ultuna är det ju faktiskt inte desto mindre.

Just nu antecknar jag mitt liv, för att undvika näringsfysiologin och fodervetenskapen. Men nu är det faktiskt dags att sätta igång. På tisdag gäller det och på onsdag far jag till mitt Malmö.



För ett tag sedan satt jag och min kära Daniel Kvist och hade hysteriskt tråkigt en trött fredageftermiddag inne i kårkansliet. Vi började leta fram den musik som även den sämsta musikeneliten skäms över. Och jag kan ju inte annat än att dela med mig. Här kommer bidrag nummer ett.

torsdag 19 maj 2011

må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut

Ja men se goddag.

Idag har jag tentapluggat massivt. Jag och simon har på en och en halv dag skrivit 5100 ord sammanfattning av våra föreläsningar. Vi dog strax efter tre av att våra hjärnor började rinna.

Nåväl. Sen blev jag sugen på pannkakor. Och på att gå ut och gå. Sagt och gjort. För min 25krcheck på Ica inhandlades ägg, mjölk, jättemörkchoklad och sylt (ja, det blev mer än 25kr). Och snart kommer kaka hit. Vi ska ut och gå. Sen ska vi äta pannkakor.

Ibland går det allt bra.

Imorgon står projektredovisningar på schemat. Biogas blir ämnet. Efter det ska det hängas hos slisken och ted. På lördag far vi med gröna faran till en stooga långt bort. LJUVLIGT.

Nu ska ni få ta del av låten jag haft på pannan hela dagen. Var så goda säger jag bara!



Goddag

måndag 16 maj 2011

MOWNDAHG

Vilken dag sen!

Fiskföreläsningen som öppnade näst sista veckan var roligare än katt- och hundnutritionen på eftermiddagen, hör och häpna!
Jag har tvättat, städat och diskat som en dåre.
Jag har tränat så mycket att min ljumske gör ont.
Jag har gjort det jag ska till skolan imorgon.

Hujedamig

Går jag på knark månne? Nej, mamma, det gör jag inte.

Nu ska jag tvätta mig ren från svettdoft och kasta mig ner i en nybäddad och nytvättad säng. Skulle jag kunna gifta mig med en situation skulle det vara den.

Och Pelle från det teknade spexet igår i och för sig. mums.

Som vanligt fastnar jag vid en sissådär tusen youtubeklipp. Jesper Rönndahl är en annan jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med. Här kommer det allra första av alla hans "Idéboken"-avsnitt. Mycket nöje.



God kväll!

torsdag 12 maj 2011

SURIKAT!

Är, och kommer alltid vara mitt bästa djur. Förutom Kini, såklart.

Idag var jag på Kolmården backstage och hade en heldag med min klass och kändisveterinären Bengt Röken. Jo, han är visst då känd.

Det var helt fantastiskt och jag svävar på små suriktmoln! Jag var riktigt nära på att smuggla ner den här lille rackaren i min handväska. Men nej.

Förutom finsurikaterna fick vi träffa björnen varulv som tog sig ett morgonbad, tigrar, sjöbjörnar, sälar, noshörningar och massor med andra djur. gaaaah! <3

Nu kollar jag och jockis på eurovision och äter popcorn. Vi är så 48 och heter marie och inger. Men vi gillart.

Imorgon är det fredag och då ska jag göra massor! Gå i skolan, gå i stan, städa, kanske träna och sist träffa mitt fina SMK och gå ut på värmlands i en lite finare skepnad ;)

söndag 8 maj 2011

AND I'M SPENT

En helg som denna som händer sig efter valborgshelgen skulle man kunna tro att jag inte partajade. ICKE!


Fredag hette Värmlands nation och lördag hette programfest. Sistnämnda var jag toastmaster på och den gick väldans bra. Dock är jag fantastiskt trött och har till och med sovit bort städningspasset som väntade mig imorse. Kan ju inte säga att jag inte är tacksam för det, men jag tänker muta Madde med massor med onyttigheter nu.

Ikväll skulle jag sånganförat en SMK-REKÅfest. Men nej. Jag bara orkar inte. Någonstans känner jag att det måste vara NOCK. Som mor min hade sagt.

Om tre veckor är jag hemma i Malmöt. Känns jättekonstigt men jätteskönt på samma gång. Är det någon gång man är skoltrött och partytrött så är det på Ultuna under våren. blö.

Nu: Onyttigheter med määdde. gott e det.

tisdag 3 maj 2011

Valborg!


Och så var galenskapen över. Hysteriska kvalborg med den sliskigaste av sliskar allt i sin ordning en utomordentlig kvalborg, en pigg hissjohan och ett krigshärjat gälbo.

Dagen därpå ljöd väckarklockan hemma hos Jennifer klockan 07.30. Det nalkades Valborg och först ut: flottrace. Efter det satt samtliga studenter från norra halvan av Sverige i ekonomikumparken. Men det var kul. Jättekul! Efter det tog jag mig till Gälbo och checkade in hos småfylleristerna. Ett tappert gäng som långt ifrån var redo att gå på middag med rådande promillehalt. Nåväl, jag skulle ändå inte dit.

Under tiden som middagen led av diverse kaotiska händelser, kräk och odrägliga människor, satt jag lugnt och sansat och åt och drack med Kakas Kristinehamnare. Och även kaka själv. Vilket jag är väldigt nöjd över. Vi begav oss sedan i nästan samlad trupp till släppet som var skitcoolt men alldeles för sent för min arma kropp. Jag begav mig hem redan vid halv två.


Första maj. Var börja? Skickar iväg en av tio småfyllerister till sjukhuset med alkoholförgiftning, konstaterar att de nio resterande (nåväl nästan) skulle komma att bli totalt oförmögna att på något sätt klara av en femkamp, och på det viset gick det till. Det var fantastiskt pinsamt och penibelt att bevittna. Med sina ljusa stunder emellanåt dock.

ANDRA maj. Idag kom jag till en skola som fortfarande var bakis. Jag tog mig sedan hem och så småningom också till träningen. Första träningsdagen på studenternas IP och det var förträffligt att åter få känna röd löpningsmatta under sina fossingar. Jag blev så exhalterad att jag inte kunde fullfölja löpövningarna, då jag överskattade mig själv och min obefintliga stamina. Nåväl. 

Nu har jag skrivit mig en bibel. Men den behövdes. Jag vill, trots allt, inte glömma bort den här valborgshelgen. Och nu är den förevigad. Goder natter.