tisdag 1 december 2009

december!

årets julkalender såg jag såklart klockan 07.15


Den första, och imorgon är det den andra och då fyller jag år :D





Nåväl,





Har lite att berätta fast just nu måste jag bara kommentera hur sara flög upp ur sängen efter sin tiominutrare. hon är något konstigt trött idag. aja. efter lite kaffe blir det nog bättre igen.





ja, såhär är det. imorgon skulle vi ju flytta in i en trea på luthagen va. tjejen vi ska hyra av ska jobba i kenya, och måste få ett arbetsgivarintyg för att få hyra ut sin lägenhet i andra hand av sin hyresvärd. detta har hon inte förmått ännu. alltså. ringer joakim till graflunds som berättar att de har en fyra i valsätra för 8000 kronor. (märk då för all del väl, att jag, sara och joakim skulle dela en trea för 8500kr) joakim säger, okej, vi ska tänka på saken. jag och sara beordrar honom såklart att ringa upp när han själv insett vad han inte förstått. han ringer upp och vi besöker denna fyra vi alltså kan få förstahandkontrakt på om vi vill! det skulle i sådana fall bli från den 1/1 och den snälla barnfamiljen låter oss ställa in våra saker innan jul så att vi inte behöver stressa efter jul och flytta runt massa saker.





dötrevligt





nu ska vi plugga husdjur för sara har vaknat upp från det döda, inlindad i en filt med stor kaffe i handen och vi ska studera foder, byggnade och avel för husdur. WHOPI.








ses snart lil'fart

2 kommentarer:

  1. fyfan för en fyra! kör bara kör!
    glad för din (er) skull !

    puss älskiii

    SvaraRadera
  2. OJ!

    Det låter ju döutrejvlät med en fyra!

    Ska försöka ringa i eftermiddag, vi får se om du pallar svara för en gångs skull... Xb

    SvaraRadera