onsdag 20 juni 2012

DAG 8

Ja, det sket sig med fotbollen, men Frankrike är vidare i alla fall och då kan vi ju hoppas på att de gör mål.

SÅ: idag har inte hänt så mycket mer än att vi gick ut och åt enorma mängder thaimat på krua thai för inga pengar alls med labblaget. det var kul men jobbet försvann ju lite kan man tycka.

idag blir det bräda med jownez och kanske ett dopp i det blå om kvällsmolnen skingrar sig.

Labbmedmänniskorna har för övrigt haft kul med mig idag. Jag har varit hormonell och gråtit för i princip allt (mest när jag har skrattat) och varvat det med att sjunga.

jaaajaaa... nu är klockan dags att gå!

nu en lolcat.
HAHJ

tisdag 19 juni 2012

DAG 7

Har PCRat, PCRat, pippetterat, pippeterat, sealat och åter sealat DNA plattor.

Det har gått bra och imorgon väntar mig exakt samma sak på ett nytt DNAset. Dagen efter det är dagen innan MIDSOMMAR som året 2012 utspelar sig i Beddingestrands lillstuga. kommer bli fantastiskt!

wah!

Idag är det matchdag och jag hoppas faktiskt på vinst av min blattehalva (då min svennehalva redan är ute).


Ska även träffa Iza kanske och sen blir det mat och fotboll med poupou!

hejaheja!

måndag 18 juni 2012

Dag 4, 5, HELGEN och DAG 6

Nu hade vi lite att ta igen här.

DAG 4
Även kallad "KORTJAGARDAGEN" bringade mig så mycket ilska och tidsödslande att jag inte hann berätta om det. Det var en galen match mellan mig och CRC "service" om huruvida jag skulle få ett acesskort nu när de ändrat systemet.

jag vann.

efter att ha springit en halv mil på friskvårdstimmen fick jag komma upp till den beryktade kortautomaten och bli fångad på en bild där jag är minst lika laxrosa i huvudet som min tröja. Jag har inget smink, det ser ut som fan, men jag vann och jag är nöjd. 

Tack.

DAG 5

En fredag. Jobbade på som fan, After Workade med Amira och begav mig sedan hem till Jeanette för att kolla fotboll. Min ena halva vann, min andra åkte ut. så jag är nöjd ändå.

HELGEN

Då var det "Parkhäng le magnifique!" i pildamsparken. Vi var minst hundra (typ 20), vi spelade ölbowling, brännboll, fotboll, drack vin, spelade gitarr, åt och sjöng till klockan slog 00.00 och himlen öppnade sig på oss. Efter många om och men befann jag mig med en blöt och tapper skara i Limhamn hos Jownez där jag snabbt gick och la mig när de andra festade på.

 
 Det blev mustaschfest



och blodigt allvarlig ölbowling.


DAG 6

Idag är det måndag. Då kände jag mig lite som min kära katt nedan. Ville inte. Men det gick. Nu är jag på jobbet med lite lätt huvudvärk. Jag har mitt kort, jag jobbar med roboten och jag ska tömma maskinen.



ADJÖ


onsdag 13 juni 2012

DAG 3

Go'eftermiddag!

Idag är det onsdag och jag vaknade väldigt trött. Trött på dåliga nyheter om folk som dör till höger och vänster i Malmöt, trött på att hosta och trött på grund av ovana att gå upp tidigt.
Jag blev lite tröttare när min myskatt kom och bestämt ville powergosa och därmed potentiellt medverka i en försening till jobbet. Men det gick bra.

Dagen har gått i trötthetens tecken. Det har gått långsamt. Tillräckligt mycket folk har inte ännu gått på semester för att jag ska få ha mina maskiner ifred. men snart så!

DOCK! Har nu bokat resa till Västerås för att träffa Maddosch, min Jocke och Bello m.fl. och det ska bli jääättekuuul!

Femkampen gick jättebra igå! Mitt lag kom trea... men jag var glad ändå! Efter femkampen bjöds det på räksallad, vin och kaffe me kauga. helt Ounderbaort. Efter femkampen gick jag en långrunda med Palle och Maria på ribban och såg världens finaste solnedgång.

Idag står det träning på schemat, kanske kolla lite fotboll och annars bara vara lite hemma!

Må gott!


tisdag 12 juni 2012

DAG 2

Det här var ju tråkigt. För Sverige.
Igår satt jag i folkets park efter jobbet med Jonas och åt ost, skinka och nötter samt drack folköl. Sen anslöt även den Gröne och björnen. Till en början var Jonas väldigt nöjd med 1-1 Frankrike - England. Några timmar senare något mer nedslagen. Stämningen innan, och under, sverigematchens gång var dock underbar. Inte minst när Malmös gemensamme Gud uppenbarade sig likt Muhammed, Gabriel eller Jeremia (övriga religioner må välja sina egna änglar el. dyl.). Alla enades för en gångs skull och det var faktiskt en riktigt häftig känsla.

Nåväl, igår jobbade jag som sagt, men fick även reda på att jag klarat mina två tentor som avverkats den senaste månaden. Växtproduktionen var mer än nära en fyra och, hör och häpna, ekonomin står det numera en femma på. woo!

Idag ska jag fylla på en hel massa DNA-plattor och späda, späda, späda. Jag har pratat med the Bawz, Olle, och allt verkar vara lugna bananer med honom. Sånär som på fotbollen såklart.

Nu är det dags, nu sätter jag igång, och i eftermiddag blir det tydligen femkamp på jobbet!
Spännande!

Schüss!


måndag 11 juni 2012

DAG 1

Ja hallåja.

Det fanns en tanke med att damma av den gamla bloggen igår. Jag börjar idag jobba på mitt kära CRC!
Så vad gör jag idag? Tja, det vanliga, fixar mitt accesskort, börjar tina DNA-plattor för att snart återförenas med min pippetteringsrobbot, förbereder mig inför 10-fikat där jag kommer få ta del av allt som hänt sen jag sist var här och träffar min kära sommararbetskollega Jeanette!


I eftermiddag ska jag träffa Jownes och eftersom vädret ser soligt och varmt ut antar jag att det blir lite bräda och kanske en tripp till stranden sådär på kvällen. Trevlät.

Jocke berättade igår att han antagligen kommer ner den 3:e Juli! woo! Ska bli så himla kul!

Såja, snart dags för fikat. Adjö!

söndag 10 juni 2012

SOMMARMALMÖ 2012

Så. Efter mången påtryckning (från min kära kusin) har jag härmed fått tummen ur och dammat av den gamle fånappen.

Vad har hänt? Vad händer nu? Och vad kommer att hända?

Det som har hänt är att jag skrivit en bajbra c-uppsats, flyttat till fin lägenhet och har umgåtts med min tuss.

Det som händer är att jag, från och med igår eftermiddag, numera befinner mig på betydligt sydligare breddgrader, närmare bestämt Malmö, i radhuset och i detta nu i jättesängen med påflugen katt. Det som hände innan detta som nu händer var en rivstart av malmövistelsen i form av mycket och god mat med föräldrar och Leif, följt av vindrickande med gänget och utgång på det gamla KBt, helt utan plånbok (prisa gud för Emmie Tjerneld). Där fanns, till min stora glädje, fortfarande min gamla favvovakt (vilken släppte in mig bakvägen när jag var för ung i utbyte mot en shot gammeldansk, se bild). Kvällen avslutades med en äkta malmöitisk kebab som grädde på moset kring 04.15 snåret. Den morgonandedräkten... Just sayin'

Nåväl, vad kommer att hända? Jo, det kommer vara sommar i Malmö och jag kommer damma av den gamle Robban på CRCt, bräda ofantliga sträckor fram och tillbaka till limhamn, bada, umgås med min kusin nå förfärligt, gosa med katt, nysa ut katthår, fira midsommar, åka på bröllop i France etc. Och det kommer ju bli alldeles strålande!

Nu: lite instagrammade bilder från gårdagen för originalitetens skull.
Må väl!