fredag 29 juli 2011

NU ÄR DEN HÄR

BENVÄRKEN I VÄNSTRAN



And I friggin' love it!

onsdag 27 juli 2011

Himma

ja, hallåja.

Nu är man hemma igen, andas Malmöluft och katthår som aldrig förr. Sitter på jobbet. Dricker kaffe.

Idag har jag fått en lapp framför mig! Där det står massa läskigheter som jag ska göra. Dock vet jag inte vad mina arbetskamrater har gjort och således vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Antingen väntar jag på att det blir måndag då Jeanette är tillbaka eller så analyserar jag SNParna som gjorts i min frånvaro. Lite lagom parallellt med mitt fysiologiplugg.

PRETENTIÖS.

Nåja.

Idag ska jag köpa mig en longboard. Har jag bestämt. Och det ska bli spännande. mest fruktar jag nog hemfärden. Det kan bli lite lätt pinigt att falla handlöst pladask mitt i malmö stad på grund av okunnighet.

Nåväl.

Och förresten. Ja, Paris var helt jävla ljuvligt.

tisdag 19 juli 2011

SLÄKTEN ÄR BÄST



Nu är vi bara elva kvar i huuset. Vädret är lite graare än vad jag hade hoppats men det spelar ingen roll. Jag njuter av varenda minut här :) Imorgon far jag till Paris för lite skojigheter med mina kusiner. Det ska bli FÄTT NAJS. Idag besökte jag ett slott. Ja, ni hör. Ses om en vecka! Och vecka 32 kommer KAKIS. momswoo.


jag har provat viner i en grotta

min ljuvliga kusinunge Eva

hennes ljuvliga storasyster Olivia

Bouleturnering. team Shakira (Jag, Julia och min mor) VANN!!!

Jag aker bat vid slottet

Min fina släkt + vattendroppe = (Y)

Chateau de Chenenceau

E fin asna

Den lille trägarn framför slottet

När jag blir stor ska jag ha en bild pa mig själv i en san här ram hemma



Min ljuvliga kusinunge Pénélope


mina ljuvliga kusinungar Lea och Olivia


onsdag 13 juli 2011

LA FRANCE

hejhejhejhejhej

Jag äter tills jag dör och besöker ljuvliga hus i mitt Frankrike.

Sitter hos min farbror Jean i hans ljuvliga hus. Igar var jag hos min faster Danielle i hennes ljuvliga hus och hos min kusin Christophe i hans ljuvliga hus. Sistnämnda hus var personligen mitt bästa. gangar och rum överallt, öppen spis och egengjorda möbler i massor. goffgoffgoff.

Idag kommer jag aka till slutdestinationen Bléré där vi imorgon ska fira nationldagen med 29 personer av min släkt. typ wow. det kommer bli riktigt roligt. Nu: lite bilder jag tagit hittills. Var avundsjuka. Puss!

Hos min faster Danielle, världens piggaste 78aring

I fasters trädgard

här har jag spenderat oändligt manga somrar, i huset i blatt och rött

Stranden i Trouville

Trouville vid fiskhandlarn'


Pappa är lyckligast med ostron framför sig.


Ses snart! Imorgon gar kameran varm pa släktfesten! woo!

lördag 2 juli 2011

WHATTAFACK

Igår var det fredag och idag är det lördag.

Igår fredag jobbade jag, sen fikade jag med Louise i hennes ofantligt mysiga lilla lägenhet vid tandläkarhögskolan! Efter det begav jag mig till lilla torg för att möta upp två av de snyggaste männen jag känner, Dea och Vuce, på TGIF och det var hur mysigt som helst. Intressanta saker som användningen av det gamla ordet coca, objektumsexualitet och youtubevideor diskuterades. Det togs även en "poetisk" bild av tre händer i olika färger i position treenighet. Den blev tyvärr mycket mer poetisk i våra huvuden än på bild.

Nåväl. Jag begav mig sedan till vuk för att kort därefter bli uppringd av min skäggigaste vän, PAAHRSSON, som behövde hjälp att navigera sig i mitt Malmö med tillhörande flock.

Idag regnar det hysteriskt mycket. Och åskar. Men inte desto mindre ska jag till Möllan ikväll. Med Essi och Hélenet. Och det ska bli skoj. Så nu står omsvidning på schemat.