tisdag 22 juni 2010

gå och få dig rövknullad din smutsiga horunge



YES!

Ibland blir jag sådär speciellt rörd i hjärtat över att vara fransk medborgare. Jag förstår att tränaren är lika bra på att träna ett landslag som att klippa sina näshår och att han aldrig borde blivit utvald till tränare igen. Jag förstår också att man blir frustrerad som fotbollsspelare när potentialen flödar i ett lag samtidigt som det händer lika mycket som i ett förstoppat anus. Jag förstår även att man, som fransman eller fransyska, oundvikligen föds med en suktan efter att, så primitivt och upprört som möjligt, uttrycka sina känslor. Jag förstår även att man pratar om specifika uttalanden efter händelsen i fråga och att man, trots härkomst, måste inse att man måste svälja sina jävla pungkulor och be om ursäkt om det är det som krävs för att hålla ihop en VM-trupp.

Försök inte med att "hålla saker inom omklädningsrummet" för då är man ungefär lika modig som en blåmes framför ett lejon. Är detta ett uttalande som man inte menar och som bara flög ut i stundens hetta, kan man be om ursäkt, är det å andra sidan någonting man menar kan man lika gärna stå för sitt oerhört intelligenta uttalande och inte använda som argument att det skulle stanna i omklädningsrummet. jävla mogen människa och ursäkt.

Jag förstår INTE att man kan vara egoist i den grad att man sviker ett helt land på grund av att victoria silvstedt är smartare än tränaren. man får inse att man faktikst spelar i VM, att man har ett helt folk som ser på vad man gör och att man har (med risk för att låta som Michael Jackson) barn som ser upp till sina idoler vilka inte beter sig som äldre än 12.

Att det franska fotbollsförbundet (FFF btw, fint.) är korrupt får man fan ta tag i när det hela är över, men har man inte fått tummen ur röven och uttryckt sig, som man annars är så fantastiskt bra på, får man fan skylla sig själv, suck it up och inse läget. Spela för sitt land, för sina anhängare, göra det bästa av situationen och faktikst FÖRSÖKA vinna dagens match. För jag är i alla fall säker på att förtroendet inte skulle vara alltför svårt återvunnet om det stackars, stackars laget vann idag.

Stackars små pojkar. Ge ungdomarna var sin käftsmäll, skicka dit någon som vet vad de pratar om , någon de har respekt för, någon som piskar dem i röven om de inte gör som man säger, vinn matchfan och ta itu med resten när detta är över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar