tisdag 22 juni 2010

gå och få dig rövknullad din smutsiga horunge



YES!

Ibland blir jag sådär speciellt rörd i hjärtat över att vara fransk medborgare. Jag förstår att tränaren är lika bra på att träna ett landslag som att klippa sina näshår och att han aldrig borde blivit utvald till tränare igen. Jag förstår också att man blir frustrerad som fotbollsspelare när potentialen flödar i ett lag samtidigt som det händer lika mycket som i ett förstoppat anus. Jag förstår även att man, som fransman eller fransyska, oundvikligen föds med en suktan efter att, så primitivt och upprört som möjligt, uttrycka sina känslor. Jag förstår även att man pratar om specifika uttalanden efter händelsen i fråga och att man, trots härkomst, måste inse att man måste svälja sina jävla pungkulor och be om ursäkt om det är det som krävs för att hålla ihop en VM-trupp.

Försök inte med att "hålla saker inom omklädningsrummet" för då är man ungefär lika modig som en blåmes framför ett lejon. Är detta ett uttalande som man inte menar och som bara flög ut i stundens hetta, kan man be om ursäkt, är det å andra sidan någonting man menar kan man lika gärna stå för sitt oerhört intelligenta uttalande och inte använda som argument att det skulle stanna i omklädningsrummet. jävla mogen människa och ursäkt.

Jag förstår INTE att man kan vara egoist i den grad att man sviker ett helt land på grund av att victoria silvstedt är smartare än tränaren. man får inse att man faktikst spelar i VM, att man har ett helt folk som ser på vad man gör och att man har (med risk för att låta som Michael Jackson) barn som ser upp till sina idoler vilka inte beter sig som äldre än 12.

Att det franska fotbollsförbundet (FFF btw, fint.) är korrupt får man fan ta tag i när det hela är över, men har man inte fått tummen ur röven och uttryckt sig, som man annars är så fantastiskt bra på, får man fan skylla sig själv, suck it up och inse läget. Spela för sitt land, för sina anhängare, göra det bästa av situationen och faktikst FÖRSÖKA vinna dagens match. För jag är i alla fall säker på att förtroendet inte skulle vara alltför svårt återvunnet om det stackars, stackars laget vann idag.

Stackars små pojkar. Ge ungdomarna var sin käftsmäll, skicka dit någon som vet vad de pratar om , någon de har respekt för, någon som piskar dem i röven om de inte gör som man säger, vinn matchfan och ta itu med resten när detta är över.

fredag 18 juni 2010

It's a victoria thing





tummen upp för cloetta idag.




när det någon gång blir söndag och tidningarna släpps fria från sina förbannelser. då kommer jag kunna sova på nätterna igen. detta är inte okej.

onsdag 16 juni 2010

hänt på labb


Denna goding skulle kunna vara en av 48 som passerat min vackra 1,5 milles robot. detta gör jag. och det är kyyl.

men! jag gör även andra grejer, på 33:an, med alla "syrror" men där blev jag klar idag.

idag är det fint väder. sådär onödigt fint speciellt som jag inte har något att göra. jag skulle underhålla mig själv en stund, innefattar det solning? jag avstår från att fråga.

igår sprang jag vid stranden. det var skönt. inte idag. sen var jag och fikade och gick på bio med käraste vuk. filmen sög. men den där muskulöse karlen var snygg. lätt värt ändå. prince of persia var det förresten.

jag cyklade på sabina igår, inte bokstavligt talat, men idag ska vi ses! lilte mer än 100 år sedan kanske. inte. det ska bli mysigt. jag vill ut och gå.

jag ska även slänga sopor med pappa, för den nyfikne.

imorgon ska det spelas volleyboll och grillas i parken, gu va fint. sen skulle folket till debaser, men så var det ju det här med att tjäna pengar. och det är jobbigt att pippetera bakfull. nej mamma jag har inte provat. men jag antar eftersom det redan, nykter, inte är en dans på rosor. jag ska ju i och för sig inte dricka kom jag på. men jag har ändock kommit till insikt att pippetering dagen efter inte vore essentiellt.

nåväl, det är lite vad jag ska ha för mig, för den nyfikne, alltså ida.

i helgen vet jag inte vad jag ska göra. jag har fått för mig att jag ska träffa axel. något han ännu ej vet om. men det ordnar vi. annara kanske jag gör en snabb come back på öl. kanske inte. för det är jobbigt. men pengar är ju ändå jeans. så att säga.

nu slutar jag för nu behöver jag spela harpan.

hejdå!

hail kung daniel!

ps. victoria struntar i tärnor på lördag. hur kunde hon?! mitt förtroende för min framtida stadschef har sjunkit till många minusgrader, jag känner mig djupt deprimerad och funderar på att, tillfälligt, immigrera till Danmark. där får man ändå göra vad man vill. typ. förutom att just immigrera iofs. ergo jag väljer ett annat land. jag lovar att meddela er så fort jag löst det problemet. ds.

måndag 14 juni 2010

STARSTRUCK


Dagens starstruck: Sten "taxi" jonsson a.k.a popcornmannen i hipphipp säsong 1.

ett annat fynd är att jag lagt upp Dingedanne på youtube, han är nu tillgänglig för allmänheten.

Idag har jag klistrat lappar på provrör som aldrig förr. nu är jag snart klar med de små liven till pappsens belåtenhet. whoo!

chill med mirr på lilla idag också. de e najs.

but for now, be a cow.

moo

söndag 13 juni 2010

ingenting


slutade tidigare från jobbet i fredags för att kunna åka tidigt till stoogan. jag laif och pappa kollade fotboll och åt entrecôte. sen sov jag. mamma kom dagen efter. leif åkte hem. vi fikade, åt gott, kollade fotboll, kollade friidrott, spelade TPish och jag sov. Idag vaknade jag, åt, stack på loppis med mamma, pappa städade och vi sov. katten också. sen skyfflade vi in allt i bilen och åkte hem. jag är förkyld. troligtvis inte.


ingeting gjordes denna helg, oerhört skönt och behövdes verkligen. imorgon väntar ny vecka, kvarhåller sig inte snoret ska jag försöka mig på att träna och socialisera.

men tills dess: Adjö!

måndag 7 juni 2010

sömnlös i skåne



fast jag tycker om mitt jobb. men jag blir trött. när jag går upp 05.30.

idag träffade jag favoritmorfar.

och imorgon ska jag försöka mig på lite socialt. kanske.

kanske ska rehaba lite till.

nu ringer jag miryam. sen sover jag

gnatt!

lördag 5 juni 2010

20



micket snart! Till det behövs förmodligen en kamera och kanske en mobil?

kostar pengar! som tobbe säger.

nu har sara åkt. det är tomt. ikväll är det slattpub på veterinärernas och imorgon åker jag i ottan. sen är jag HIMMA!

fredag 4 juni 2010

befrielsen


är ett faktum.

tentan gick bra

jag mår bra

solen mår bra

alla mår bra

allt är bra

idag är det bara BRA!



inte som i bh... heee

torsdag 3 juni 2010

Ett år sedan







jospressen

helt galet.
mer som är helt galet? att jag är fri imorgon. Jag är klar med citroncyracykeljäveln, glykolysen, pisscykeln, fläskcykeln och jag kommer vara glad.
kvittar om jag får göra om den eller inte. imorgon är jag glad.
idag packar jag. eller försöker.

jag tänker på alla som försvunnit ur mitt liv. jag avskyr. så mycket folk jag stod så nära innan. POFF.

det suger att bli vuxen. man får inte ha kul och man måste betala räkningar.

jag planerar att låsa in mig en vecka när jag kommer hem, för det här är inte okej, jag orkar inte. nästa helg vill jag åka till stugan och bara vara. tänkte dra ner på allt faktiskt. tills roskilde i alla fall.

idag är en sån här dag. en sån dag när jag bara vill krypa ihop.

woho!

onsdag 2 juni 2010

säg inte nä säj jää


Onsdag idag. Plugget går förvånansvärt bra. 14/16 lärandemål avklarade på två dagar. två dagar kvar till tentan och jag tror att jag kan en del trots allt.

Nu är klockan åtta och jag beger mig till skuulan.

om tre dagar åker jag!

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhh!!!!!!