fredag 16 april 2010

SMKFEST

ikväll är det fest.
igår var det fest.
imorgon är det bakfullt.
på söndag är det plugg.
nough said

måndag 12 april 2010

Uppsalalalalalalalala

Mitt älskade Malmö, nu tar jag mitt pick och pack och åker tillbaka till Uppsala for now.

Efter lång förnekelse och timmars stirrande på väskan sägandes "GÖR!" så har jag nu insett att min väska är väldigt, väldigt dåligt uppfostrad och att jag, själv, måste packa. packa för att åka hem.

Det har varit väldigt skönt att få vara hemma, med sina riktigt ordentliga toppar och lika ordentliga dalar. Men jag älskar det. Alla här. Just nu sitter jag och helbölar inombords med coldplays' fix you. Det var längesen och det är tack vare vår älskade mellanstadieplaylist på Spot som Idahoe har fixat.

Idahoe saknar jag för övrigt, och mina sambosar, och min katt och alla andra sötnosar och allt blir genast roligare med denna tågresa till mitt hem, där jag nu bor. SMK-fest, Valborg, Spex och allt som väntar mig när jag kommer tillbaka (skabbtenta också men den ignorerar vi just vid detta känslosamma tillfälle).

håhå ja ja.

Om bara 5,5 timmar ska jag gå upp, sätta mig på tåget och knarka OC tills jag är hemma.

Snart ses vi kycklingar! Jag har saknat er!

fredag 9 april 2010

easy like sunday morning


easy - faith no more
gammal dänga som passar bra idag.

När jag nu sitter här med min pluggmotivation på minus, tänker jag bara på annat. Parningsritualer till exempel. Jag har studerat beteendevetenskap hos djur vilket alltså även innefattar parningsritualer. Väldigt komplicerade sådana i vissa fall. Men kom igen, med vår hjärnkapacitet, kommer vi inte snäppet längre än att välja hane på pannfläcksstorlek, fjäderskrud, längd på uppvaktning osv? Jag går på en skola där rollerna är ombytta förresten, ganska roligt att se. Honorna jagar hanar i sina vackraste tillstånd.

Inte nog med det, här sker det ingen vanlig parningsritual, eller, låt mig rätta mig själv, gäller det betäckning för kvällen, krävs ingen större ritual. Men skulle honan söka sin and för livet, då blir det jobbigt. Jag trodde inte det, men jag har studerat. tala sanning? Nä, nä. Jag säger bara: OC. Eller, jag kanske ska säga min relationsbibel till serie. Allt detta "jag-gillar-henne-men-hon-kan-inte-få-reda-på-det-och-då-kommer-det-en-annan-och-då-blir-jag-sur-men-kan-inte-säga-det-utan-slår-ner-honom-istället-och-hon-blir-arg-på-mig-och-jag-sticker-och-hon-börjar-gilla-mig-och-jag-kommer-tillbaka-och-hon-tycker-inte-om-att-jag-stack-och-ignorerar-mig"-taktiken, den gamla favorittaktiken du vet.

Jag blir så trött. Det roliga? Det funkar.

torsdag 8 april 2010

JESUS




Jättesolig dag när jag var ute och sprang, pluggade satan med simon, klippte mig, drack kaffe på öl och... ÖSREGN.

YES!

ska försöka plugga lite nu, upp med tuppen och plugga imorgon. på kvällen blir det mys, lördag blir det fest, söndag blir det mys, måndag blir det Uppsala.

tjofadderittan LAMBO!

P.s SMK goes Åland i helgen, alla som tänk åka dit... AKTA ER! Ser ni ett gäng ungdomar, och Daniel, som gormar "SELMA LAGERLÖV, SELMA LAGERLÖV, EVERT, EVERT, EVERT!"...

SPRING!

köss

onsdag 7 april 2010

Good to be home!



Nu har jag allt varit hemma i Malmöt i snart en vecka och har det varit en händelserik vecka? Ja det har det sannerligen.

Påskmiddagar i massor, fest i massor, ett plötsligt jobbinfall, alla möjliga hjärteinfall och sist men inte minst mitt härliga Malmö!

Man märker att man älskar Malmö när Malmö kommer till dig i små doser. Malmö på våren är ett fint Malmö.

Mitt Uppsala väntar mig dock på måndag, det möter mig med ett ton saker att göra. Just nu ligger Cellbiologiböckerna utfläkta över bordet, inte lär jag mig någonting för det. Det är som att jag i mitt Malmö ska ta det lugnt, CHILLA så att säga. böckerna följer med mig till Uppsala.

Nåväl. Idag blir det alltså en sjuhelvetes solpromenad med alla små älsklingar; Amanda, Miryam, Melina och knöken. Senare blir det en lagom dos Vuk och sen får vi se vart kvällen bär.

Med det avlägger jag ett kärt farväl tills vi syns nästa gång!

Ps: Antal Malmö i inlägget: 7