söndag 18 december 2011

FJÄRDE ADVENT


Ja, nu är det banne maj söndag och på tisdag säger jag adjö till Uppsala för i år.
fy.
fan.
vad skönt det ska bli att komma hem.

Tentan gjordes i torsdags och hemtentan skrevs i fredags. När hemtentaskrivningen nått sitt slut i fredags var det bråttom. Utklädnad skulle fixas, glasbanken skulle besökas, skyltar skulle målas och motiveringar skulle repeteras. Det gick bra och till slut befann jag mig på kårfunkisfesten med tema evolution tillsammans med min utskottsordförande som "Homo Erectus" (därav niveadeodoranten i mina byxor).

Så nu då? Nu blir det lite korrekturläsning, lite finslip på ekonomiprojektet, mötesprotokollsskrivande, förberedande inför kvällens adventsmys och kanske en liten träning till följd av gårdagens massiva tacointag framför så mycket bättre.

kör ba kör. woo!

I'm out. Auf wiedersehn.

onsdag 14 december 2011

KRIG


Så här ser jag ut när jag sliter med ekonomin. Det är sähär jag känner mig när jag måste kriga. Idag är det onsdag och det är sista krigdagen innan tentan. Efter tentan återstår husdjursarbetet som blir klart på fredag och ekonomiprojektet som blir klart på lördag. PUNKT.

Efter lördagen blir det inget annat än förberedelse inför jullovet, (förhoppningsvis inte) sistaminutenprojektjobb, "julfest" på söndag samt julklappsplanering.

Det börjar kännas bättre nu. Ja, det gör det.
Mycket tack vare dig.


NU KÖR VI!


söndag 11 december 2011

SOON

Nough said.

tisdag 6 december 2011

SKOLTRÖTT SÅ INNIHELVETE

Sitter i skrivande stund på avelsföreläsning. Jag varvar Facebook, och powernaps med att emellanåt hysteriskt överstryka handouten (dessvärre mest för att färgerna är så fina). Hade jag inte hatat Markoolio hade jag förmodligen sjungit "jag orkar inte mer". Parallellt med denna fantastiska avelskurs pluggar jag ekonomi... En kurs med tillika fascinerande tråkiga föreläsningar.

Detta resulterar i en ynklig och gnällig Stina. Jag har tokmycket att göra fram till lovet (14dagarkvar!!!) och jag vill verkligen inget hellre än att åka hem och gömma mig under mitt täcke med min katt.

MEN! Tänka positivt bör man. Jag hade en ljuvlig födelsedagshelg i hufvudstaden, sjukt märklig spontanfylla för att fira min födelsedag i torsdags (fredags) och adventsmys med tårta i söndags.

Veckan heter torsdagsfest och avelshelg. Jag längtar så...