onsdag 28 september 2011

Man är som bäst på matte när man inte behöver siffror längre

Jag har fått en rynka mellan ögonbrynen.

NÅVÄL. Imorgon är det torsdag och därmed dagen D. Oj vad det ska analyseras varianser av olika modeller. Efter det är jag beordrad att träna med min kära friidrottsgrupp, vilket ska bli trevligt. Därefter är jag bjuden på middag hemma hos El Rävo.

På fredag nalkas det S:t Petrifest i Malmöt. Högst tvivelaktigt om jag tar mig dit dock då min Turkietresa tar vid på måndag. 1000 i extra mat-skoj-och-kläd-kassa är faktiskt inte helt fel. Malmö kommer jag ner till om tre veckor ändå.

Nåja. Idag har jag gjort så jävla mycket. Rensat avlopp, tvättat, lagat mat, tränat, pluggat och käkat nötter i massor. Nu ska jag slänga mig framför TVn med en pulversoppa och glutta idol. Jävra karring man blitt.

lördag 24 september 2011

GALET

Denna veckan har varit helt galen. I måndags kom Jonas, galet, Jag fick min iPhone, galet, i onsdags började Landskampen, galet, jag höll i friidrotten och tävlade själv, galet och idag är det avslutning med bankett. GALET.

Om allt går som jag vill finns här ovan en video på glada norrmän som vunnit friidrotten. Den nakne fick för övrigt en egen medalj i 1500m.

Men nu är det bråttom! Snart dags för fördrink och imorgon fortsätter variansanalysplugget. Ohyeah!

onsdag 14 september 2011

TOKSJUK

Det var längesen. Så det känns väl ganska okej ändå. Att bara ligga framför TVn. Kolla på precis alla program på femman från 09.00 och framåt och bara vara. Bara låta viruset misshandla mig lite, och låta immunsystemet sköta sitt.

Under tiden passar jag på att planera lite inför landskampen och se fram emot helgen i Stockholm.

Och så tittar jag såklart på roliga videor. Här får ni en. En av de bästa!

måndag 12 september 2011

det är över nuuuu

Detta är mitt fina SMK den andra onsdagen under småttingveckorna.
Det är måndag.
Det spöregnar.
Småttingveckorna är över.
Det är höst.

Meeeeen, det är skönt med lite verklighet igen. Lite plugg, välmående och träning har väl aldrig skadat någon. Så nu äre på't igen. Tjo!

På fredag drar jag till hufvudstaden och hälsar på bror. Och nästa vecka heter landskampen.

Gött mows!

måndag 5 september 2011

Google bildsök: KEBAB


Arvid fick mig att upptäcka detta fenomen. Jag blev fantastiskt lycklig.

Imorgon bitti händer det. Jag blir tvåtusen kronor fattigare och ett friskiskort rikare.

HÄR SKA TRÄNAS! (sen spexas)

N'AIGHT

söndag 4 september 2011

STUM

Medan vi faller dånar ur högtalarna en söndagkväll kring halv tiosnåret, jag är nyss hemkommen från den sista Harry Potterfilmen på bio och igår var det sångboksmiddag med sedvanlig dagen-efter-stumhet som följd.

RACKARNS vad mycket som hänt den senaste tiden. Jag klarade fysiologitentan, jag har börjat med variansanalys och "perspektiv på landsbygsutveckling", jag har sett till att mina nio försvunna kilon fortsatt hålla sig borta, jag har sökt jobb, jag har köpt en resa till Turkiet med Karin, jag deltager aktivt under småttingveckorna, jag har varit ledsen, glad, onykter och saknat massor. Och mycket, mycket mer.

Livet är alltså som vanligt. Tiden går en aning snabbare än den borde, man hinner inte riktigt med allt, men det brukar gå bra ändå.

Veckan som kommer är inte speciellt tom redan nu. Det står spex, landskampförberedelser, onsdagskul och småttingmiddag bland annat. Övriga aktiviteter blir med fördel även skola och träning.

Hur som haver, så är jag glader och det är väl ändå det som räknas.

En cool reccedans får aldrig glömmas bort. Och det jag inte vill glömma, sparar jag här. Kolla gärna. De är mycket coola.