fredag 25 februari 2011

Kära fredag

Imorgon är det lördag och då är det spex. Idag ska jag mysa med slisken och Ted. Och dricka öl.

Spexpremiären var en succé och därför är det kul att få visa upp mitt spex för min bror och Maika som kommer imorgon. Jag är glad. På söndag blir det mysigt. Med mat och sånt därnt. Det gillar vi.

Läs detta på Johan och Idas Öschötska.

Då blir det brae.

Nu ska jag diska. Hej.

lördag 19 februari 2011

KÄNSLAN

Idag är det SPEXPREMIÄR! Och det kommer gå så fantastiskt bra eftersom generalrepet gick bra igår!

Efter den första spexföreställningen är det marsch iväg till duscharna och sedan till en finfin middag där jag får äran att sitta vid honörsbordet! Lite oroväckande dock, det innebär att jag faktiskt måste föra mig som en dam på middagen denna gången. Nåväl, Det löser jag nog. :)

På dagsplaneringen står nu: dusch, packa ALLT och inte glömma någonting. Gå ner till skolan, förbereda allt, ha möten med kommittén och ensembeln och till sist framföra världens bästa spex:

SAGAN OM ROCKEN!

wohooooo!!!

onsdag 16 februari 2011

BAEYM!!!!!

Spexet går så jävla bra.

Mjölkningen i morse gick så jävla bra.

Allt går så jävla bra.

nu ska jag äta skorpor, dricka oboy och titta på dexter i min säng.

SHABLAEYM på den!

måndag 14 februari 2011

Fullt



Med Spex, projektarbete, kämpande mot sjukdom, hemlerier och allt möjligt.

jag är helt slut.

torsdag 10 februari 2011

I LOVE ULTUNA

Torsdag:
  • Skandalös skylt sätts upp på Gälbo. En skylt som det står Håmos på sätts upp utanför Manges och Fredriks dublett. Väckte debatt.
  • Ekonomettorna kommer fulla till skolan efter en "whiskyfrukost"...
  • Mjölkar och ryktar ko på kungsängen
  • Umgås med Karin, Ida och USAt

Oj, oj, oj. Ibland är det jobbigt. Och då kan man lyssna på något som gör en glad. Mig glad i alla fall.


:D

onsdag 9 februari 2011

All you need is four chords


Pluggar fysiologi och har spexande i huvudet.

Snart skola, sång med Magnus och mer plugg.

Sprang igår, dog. Aja.

måndag 7 februari 2011

På med oljerocken och blandstonesen

Kom igårkväll hem från storstaden efter en trött helg tillsammans med bror. Trevligt var att jag på hemvägen sprang mitt snabbaste upp på tåget, förbi min vän Kristin och hoppade ner i sätet bredvid min käraste Therese och hennes lilla Nemi. Väldigt fint.

Stockholmshelgen börjades med ett ändlöst letande efter ett par fiktiva stolar, sen åts väldigt god indisk mat och därefter sågs uppenbarligen en film som var väldigt bra. Och nej, det är inte alkoholrelaterade minnesluckor denna gången utan det faktum att jag numera är 190 år gammal och därför inte kan se en film på kvällen utan att somna tio minuter efter filmens början som ligger bakom. Mysigt i vilket fall.

Mysigt var också att sova ut på morgonen, äta god frukost med bror och Maika, att vandra runt i Stockholms, lite finare, delar för att sen landa på ett dundermysigt kafé med bror, Maika, Johan och Tim.

Sunday afternoon win.

Idag har jag skrivit hemtenta om maskar och prostatacancer på hundar. Och det var pisstråkigt.

Men nu är jag klar.

Jag har även bestämt mig för att bli agronom med hjälp av min, inte så hjälpsamma, studie- och yrkesvägledare. Nåväl, vi kom fram till det viktigaste i alla fall och agronom it is.

Mamma, andas nu, jag kommer inte dra hem ett lösdriftssystem i radhuset. Inte heller fylla mitt rum med höns eller grisar,jag kan fortfarande hoppa av efter tre och ta ut min kandidatare. Men min lantliga titel kan hjälpa mig i mitt jobbsökande som forskare, så varför inte?

Nu har USAt rökt igen och här luktar bajs. Så jag ska gå och slå lite. Sen ska jag äta skorpor och gå ut och springa.

TJO

torsdag 3 februari 2011

Hemtenta, Journey och russin klockan 21.53

Detta är Lars och Oscar på festen med tema 42 (alltså meningen med livet).
Denna bild tillägnar jag min mor.

Idag var en bra dag. Försöksdjursvetenskap på morgonen, fick hemtenta, lunchmöte med SMK angående överlämning, handledarmöte med projektgruppen, tappert försök att påbörja min hemtenta, misslyckades, kårval, hem till kaka en sväng, hem till Magnus en sväng, sjöng lite, hem hit, åt macka, tog fram russin, pratade lite med usaen, satte på Journey och nu sitter jag här.

Morgondagens plan är att gå sista dagen på försöksdjursvetenskapen (sjukt jobbigt ord att skriva snabbt) till klockan 16, ska sen ut en liten shoppingrunda med kak, hitta mer klimatanpassad jacka, köpa mat, äta mat, passa lille Roy hos Magnus medan han äter räkor, sova och spex morgonen efter.

Till klockan 14, då ska jag vallfärda till storstaden. Då ska jag träffa bror och Maika och det ska bli nice. Jag blir onåbar på lördag. Så att alla vet. Inge spex, inge skola, inge cpbarn, inge SMK, inge hemleri, inge sup, inge jobbigt. Bra helt enkelt. Och så må det väl vara ibland.

Jo.



tisdag 1 februari 2011

Försöksdjursvetenskap

Dag 1. Ytterligare en dag med veterinärmedicinska termer som gör att man känner sig som ett dagisbarn.

Jag älskar ännu mer att veterinärerna vet om detta och ställer frågor som "är kaninen en gnagare?".

win.

men det var kul iaf.

idag har jag sprungit ner till gälbo på en liten kvart, gått till stan med adam, gått hem, styrketränat, duschat, gjort matlåda, skrivit hyreskontrakt och pluggat.

nu ska jag dö. imorgon blir det körsång med magnus och david, sen blir det plugg med avslutande nykter pub som hålls av SMK-11.

till helgen flyr jag efter mitt extrainsatta rep till stockholm. och då ska jag stänga av min mobil, inte plugga, inte sjunga spexlåtar och skita i diverse kukhuvuden. förlåt mor.

på med autopiloten

adjöh.