tisdag 17 juli 2012

Ajsingbajsing

Ja nu förlorade vi lite detta med dagsuppdateringarna. Det är FYI dag 21 i arbetsdagstideräkningen.

Jag gör massor men samtidigt inte så mycket. Inte så mycket som i att jag jobbar, tränar och tittar på Game of  Thrones. Varenda dag. förutom lördagar.

Anledningen kan delvis vara, som Timbuk skulle uttrycka det, att min plånboksdemokrati är att det blir bajsgratäng, men även att jag har skaffat mig ett gymkort för mindre än hundralappen som jag mer än mycket väl utnyttjar. lång mening.

på jobbet. då gör jag massor med DNA och lyssnar jättemycket på institutet. och det är underbart.

på träningen, tränar jag allt som heter någonting med BODY. BODYCOMBAT, BODYPUMP, BODYATTACK... och så den lille lugne BODYBALANCE. Men det går väldans bra. och jag hoppas kunna träna varje dag fram tills jag ska till Frankrike om cirka en vecka.

Det jag gör när jag däremot inte gör något av ovanstående är att träffa vänner. och det är kul. sen pratar jag en hel del i telefon med Jocke också.

och DÄR har jag ju varit! Hos Jocke alltså. I västerås och i köping och i... hos Bello. Munktorp! Så var det. Väldigt fin vecka.

Nu ska jag hem, köpa mig en kalender förhoppningsvis, äta lite, svida om till de gamle tightsen och senare ikväll äta reekeer och dricka viiin med mor framför allsången.



Må väl!