fredag 13 april 2012

FRREEDAGEN DEN TRRREETTONDEEE

Fyller knawrkz och Adam år! Och ikväll ska vi äta restaurang!

ingen otur idag hittills. hade dock önskat mig följande (o)tur om jag hade fått välja själv:



må väl, ta helg, ät gott!

tisdag 3 april 2012

Nästan en månad

Har gått sen sist. japp. så är det. Och på en månad, ja då hinner det hända grejer.

Jag anser mig numera som särbo (Alex, vi pratar om detta när du kommer ner till Malmö). Jag håller på att skriva C-uppsats som en tok => handstatusen är värre än någonsin (tant pil^10 Karin). Jag har gått och blivit någon form av konstig distanslöperska då jag helt plötsligt börjat kasta mig ut på 40min löparrunor (utan att krevera) (typ).

Spexet är klart och det gick väl fint. SMK- festen avklarades utan att jag åsamkade mig själv någon större skada. Överlät mitt åsamkande till Elins huvud istället, så nästa år är hjälmen hennes. Jag har även klarat av ännu en kurs, livsmedelsvetenskap, och bestämt mig för gott för att inte bli agronom. Jag ska bli master och enbart master för att kurserna på mastersprogrammet faktiskt är värda att läsas. woo! snap.

såja. så nu är jag i Malmö. Det nalkas påsk och invandrare uppifrån i form av Madelene Rydh. Hujeda mig vad hon ska bli förvånad när hon inte förstår vad någon säger. Jag har longboardpremiärat utan att dö och festat på gayklubb bland annat. När påsken är över och flyget bär av uppåt igen ska jag börja flyttpacka, vara klar med verison 1 av uppsatsen och goffa på min tuss.

Nu: fixa brädan med Jownez, träffa Palle och Iza och sist men inte minst, den efterlängtade bakade potatisen på öl med Helenet och Anna.

MWAH!  Malmö! <3


Min tatt som jag saknat!


Typiskt ställe att skriva C-uppsats på. <3 SLU.


Ranerådet var världens största mirakel på SMK-festen