söndag 26 september 2010

revbensspjälk

Det gör ont att andas, skratta, byta position, ligga, stå, nysa, hosta och röra överkroppen.
Detta till indirekt följd av de två märkligaste veckorna i mitt liv. Det värsta jag varit med om, men samtidigt så kul att jag aldrig skulle byta bort det. Jag skulle lätt gjort om det igen. Kanske inte just nu bara..

Jag var nämligen sjuk under veckorna, och sedan dess har allt bara flutit på med skola och dylikt. Detta har resulterat i en oändligt äcklig hosta som jag hostat så hysteriskt och länge att ett av mina revben är lite ledsna. Alternativt är musklerna i kontakt med samma revben lite ledsna så imorgon bär det av till farbror doktorn. Så kan det vara.

I vilket fall så har jag räknat med att skriva av mig lite om mina upplevelser under småttingveckorna. Att behöva gå upp oändligt tidigt, zombieaktigt ha trätt på sig den där satans dräkten, för att sedan stäla sig och gorma på småttingar att de ska leka slemsven och fjortisfia. Efter det var det skola, alternativt liten återhämtningstid för att sedan vara tillbaka, uppställda och fina till klockan fyra då kvällsaktiviteterna skulle initieras. allt från småttingboll och historisk rundvandring till småttingmiddag och hembjudningar.

Jag älskade mina småttingveckor. mina småttingar som passade upp mig, såg till att jag inte var hungrig, sötsugen eller törstig och den fina kontakten man fått med alla efteråt. Så himla ljuvligt!



Så till nutiden. Gårdagens samkväm bestod av ett stycke 75årsfest (ergo 3 x 25åringar) vilken var himelskt lyckad. revbenet var inte gladare dock men det finns inte så mycket att göra åt riktigt. Skolan tar igen sig och labrapporterna börjar frodas likt staphylococcus aureus på en brain heart infusion platta. g33k.

Nu ska jag dricka te och tycka synd om mig själv!

Lybonrejt!
/ex. Baizah Poopah

måndag 6 september 2010

Sångbok

Första veckan avklarad - en kvar.

i lördags var det sångboksmiddag, vilket sjujäkla liv. skåne hördes mest. igen. allt var som vanligt, pågarna samlades runt kårtraktorn i pausen, gasade med den och hurrade när den lät. ljuvligt.

småttingarna börjar tuktas, men absolut inte tillräckligt. ajajaj. hur ska detta gå?

dansen börjar de få till. kanske.

nu ska jag våndas över den sömnlöshet som väntar mig dessa dagar. tjoho.

onsdag 1 september 2010

Vad gör vi? nu kör vi!

Ja, nu är vi igång. Och det är precis så skitroligt, jobbigt, sömnlöst, trevligt, kul som in i helvete, frustrerande att inte kunna skratta, jobbigt att se äldrestudenter låtsas vara små och precis allting.

jo men satteee.

nu ska vi iväg på slektfejden mot teknologer, veterinärer och oss själva. vi kommer vinna. ju.

men aja! hoppas nattens sömn överskrider 4h.

lavendelköss
/BP