söndag 29 augusti 2010

Tunnan och moroten

Detta är ett blogginlägg dedikerat till min bror.
Kasta bajs

sök på tunnan och moroten på spotify och njut.

imorgon släpper helvetet lös. Ultuna invaderas och jag kommer stå i min vackraste utstyrsel, totalt skitförkyld och väldeligen förkyld.

adjö

söndag 22 augusti 2010

förberedelser

Jävel vad undan det går!

massvis fixas inför veckorna, men massvis finns kvar.

Det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra.

ja, det kommer det

/BP

fredag 20 augusti 2010

Oh my Väktare

jag lever i skam efter att ha försummat denna sida. Särskillt eftersom mången ting har försigåtts sedan jag senast skrev.

malmö
Jag har med en stor sten i hjärtat lämnat mitt Malmö, alla fina fiskar, familjen, min katt... Det har varit en väldigt, väldigt lyckad sommar med många fina minnen!

Båstad

I Aron buddhas hus bland grannar som inte kan annat än att hata hans kvarlevande väsen. 15 galna själar som för mer liv än en fjäderfäbesättning hotade av räven. Det övades snapsvisor på alla tänkbara sätt, morgonjympades 10.00 varje dag med den evigt dunkande låten, iron maiden utomhus till klockan jättetidig morgon. ja, Aron är/var älskad av precis alla, förutom sina grannar i Båstad.

I båstad lärde vi oss många saker förutom att dansa och sjunga. Vi lärde oss hantera varandra och varandras hysteriska utbrott, vi lärde oss åka hiss, vi lärde oss leta skor, spela flöjt, drinkludra, sova i de mest störande oljuden, kräkas, leka, skrämma slag på hundar och mycket, mycket mer.

Uppsala
Tillbaka till verkligheten, eller nej, inte riktigt. Just nu innebär verkligheten att sy 250 huvor, sy på en ofantligt stor dräkt, planera, planera, planera, dansa och vara nervös inför småttinginvasionen. 37 arma liv ska jag ta hand om detta år. det blir skoj.

Idag blir det grillkväll med teknologernas nollningskommité, Reccekommiten, även kallad Rekå. Det blir också skoj. Nu har jag just färgat joakims hår blått och han är snygg.

hörs snart!

onsdag 4 augusti 2010

så mycket delade känslor!! maaah

crazyness

vill båstad, vill inte lämna malmö,

vill massor